Leserinnlegg i Ringsaker Blad 1. august 2019
Ringsaker SV har et godt poeng!

I Ringsaker Blad 27.07.19 går Ringsaker SV ut og tar et klart standpunkt mot alkoholservering ved et eventuelt serveringssted i Mjøsparken. Dette er et standpunkt som Ringsaker KrF støtter. Mjøsparken har allerede blitt et eldorado for barn og ungdom med alle muligheter som finnes her. Da bør dette etter vår mening være en alkoholfri sone. Ved at det åpnes et serveringssted uten alkoholservering i Mjøsparken vil dette være et tydelig signal om at vi tar barn og ungdom på alvor.
Ringsaker KrF går ikke mot skjenkebevilling til serveringssteder på prinsipielt grunnlag, men der en stor andel av brukerne vil være mindreårige hører ikke alkoholservering sammen. Samtidig vil det være fullt mulig for de som ønsker alkoholservering å få dette ved Wood hotell i Mjøstårnet.

Ringsaker KrF
Oluf Maurud 1. kandidat
Inger Marie Ringsbu 2. kandidat

Alkoholservering i Mjøsparken.